Paris Haute Couture

As all of you know it’s the fashion week season. I’ve been to Amsterdam fashion week, and now, it’s started in Paris. Unfortunately, Paris is out of my league. But here are all the fashion shows’ schedules to keep you updated:

 

January 25th, 2015

  • 10h pm-          VERSACE Couture, spring summer 2015

 

January 26th, 2015

  • 11h am-         SCHIAPARELLI Couture, spring summer 2015
  • 11h30 am-     GEORGES HOBEIKA Couture, spring summer 2015
  • 1h30 pm-       DICE KAYEK Couture, spring summer 2015
  • 2h pm-           RAD HOURANI Couture, spring summer 2015
  • 3h30 pm-       DIOR Couture, spring summer
  • 5h pm-           LA PERLA Couture, spring summer 2015
  • 6h pm-           JANTAMINIAU Couture, spring summer 2015
  • 7h30 pm-       YIQING YIN Couture, spring summer 2015
  • 8h30 pm-       GIAMBATTISTA VALLI, spring summer 2015
  • 9h30 pm-       ALEXIS MABILLE, spring summer 2015

January 27th, 2015

  • 11h am-         CHANEL Couture, spring summer 2015
  • 2h30 pm-       BOUCHRA JARRA Couture, spring summer 2015
  • 3h30 pm-       STEPHANE ROLLAND Couture, spring summer 2015
  • 5h pm-           JULIEN FOURNIÉ Couture, spring summer 2015
  • 6h pm-           ATELIER GUSTAVOLINS Couture, spring summer 2015
  • 7h pm-           GIORGIO ARMANI PRIVÉ Couture, spring summer 2015
  • 8h30 pm-       ALEXANDRE VAUTHIER Couture, spring summer 2015
  • 9h30 pm-       TONY WARD Couture, spring summer 2015

 

January 28th, 2015

  • 12h30 pm-    FRANK SORBIER Couture, spring summer 2015
  • 1h30 pm-      ELIE SAAB Couture, spring summer 2015
  • 3h30 pm-      JEAN PAUL GAULTIER Couture, spring summer 2015
  • 5h pm-          VIKTOR&ROLF Couture, spring summer 2015
  • 7h pm-          VALENTINO Couture, spring summer 2015

 

January 29th, 2015

  • 11h am-         STEPHANIE COUDERT Couture, spring summer 2015
  • 12h pm-         SERKAN CURA Couture, spring summer 2015
  • 1h pm-           ZUHAIR MURAD Couture, spring summer 2015
  • 2h30 pm-       RALPH & RUSSO Couture, spring summer 2015
  • 3h30 pm-       GEORGES CHAKRA Couture, spring summer 2015
  • 4h30 pm-       LORIS AZZARO Couture, spring summer 2015


PS: Amsterdam fashion week review and looks coming soon


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s